Aanleg wellness ruimte in bestaande tuin

Veluwe

Verscholen in een rustige tuin midden in het bos is dit prachtige wellness gedeelte gerealiseerd. Het project is ontworpen door onze eigen tuinontwerpers. Daarna is de realisatie begonnen met de aanleg van een prachtige karakteristieke tegelvloer die wordt afgewisseld door een Millboard vlonder. Daarop is de knusse hottub geïnstalleerd die perfect is om heerlijk in te ontspannen.

Naast de hottub is een sauna geplaatst. Deze is gemaakt van natuurlijk hout, waardoor het geheel naadloos opgaat in de omgeving. Ook is er een Jee-O buitendouche geplaatst om eens een heerlijke koude of warme douche te nemen. Om het geheel compleet te maken is er een comfortabele zithoek gecreëerd van Millboard vlonder, met daarop zachte ligstoelen. Om de serene sfeer te versterken zijn er rododendrons geplant, wat zorgt voor zowel privacy als een rustgevend uitzicht.

's Avonds komt de ruimte tot leven met subtiele verlichting van In-Lite die de hottub, sauna en bestrating verlicht. Hierdoor ontstaat een ware magische sfeer. Dit wellness gedeelte is nu een plek waar deze klant dagelijks kan ontsnappen aan de hectiek van het leven en volledig tot rust kan komen.

Tags:

8 tips voor een goed tuinontwerp.

Zonder zorgen naar uw droomtuin van morgen! Klinkt dit u als muziek in de oren? Download dan onze whitepaper met 8 tips om te komen tot een goed en gedegen tuinontwerp. Een goed begin is namelijk het halve werk is. En bij de aanleg van een nieuwe tuin, gaat het dan natuurlijk om een goed en gedegen tuinontwerp. Wij helpen u graag!

Fijn contact van ontwerp tot eindresultaat! Er wordt goed geluisterd naar de wensen en creatief meegedacht. De tekening is duidelijk voor zowel de klant als voor de uitvoerende tuinmannen. Ze hebben zo samen een knap staaltje meesterwerk geleverd. Heel blij mee!

Partner(s)

De Jong Hoveniers en Boomverzorgers

Kennis maken

Bent u op zoek naar een partner die u kan ontzorgen voor uw gehele tuin- of buitenproject? Vanuit Maatwerk Buitenspecialisteren ontzorgen wij u van het ontwerp tot en met de realisatie.

Vrijblijvend kennis maken onder het genot van een heerlijke kop koffie? Laat het ons weten!