Kempische stijl buitenruimte

Renswoude

De prachtige woning is als uitgangspunt gebruikt voor het ontwerp van deze buitenruimte. De kempische stijl van de woning komt in de hele tuin weer terug. Strakke ronde vormen, weelderige beplanting en warme tinten. Daarnaast is ook gedacht aan ontspannen en genieten in deze tuin. Dat komt helemaal naar voren in een heus wellness gedeelte. Een groot inbouw zwembad met een luxe en fier buitenverblijf dat van alle gemakken is voorzien. Ook is deze tuin redelijk onderhoudsvriendelijk ingericht. Een robotmaaier, automatische beregening en een verlichting systeem wat gekoppeld is met alle verlichting rondom en in huis.

Categorieën:

8 tips voor een goed tuinontwerp.

Zonder zorgen naar uw droomtuin van morgen! Klinkt dit u als muziek in de oren? Download dan onze whitepaper met 8 tips om te komen tot een goed en gedegen tuinontwerp. Een goed begin is namelijk het halve werk is. En bij de aanleg van een nieuwe tuin, gaat het dan natuurlijk om een goed en gedegen tuinontwerp. Wij helpen u graag!

Partner(s)

De Jong Hoveniers en BoomverzorgersWellux zwembadenReus buitenkamers

Kennis maken

Bent u op zoek naar een partner die u kan ontzorgen voor uw gehele tuin- of buitenproject? Vanuit Maatwerk Buitenspecialisteren ontzorgen wij u van het ontwerp tot en met de realisatie.

Vrijblijvend kennis maken onder het genot van een heerlijke kop koffie? Laat het ons weten!