Maatwerk methode

Kennismaking

Contact & afspraak maken voor Kennismaking op uw locatie

STAP 1

Checklist

Gezamenlijk checklist opstellen

STAP 2

Ontwerp

Maatwerk van tuinontwerp in 2D/3D

STAP 3

Planning

Door samen de planning te maken, heeft u ook overzicht in het project

STAP 4

Begeleiding

Wij ontlasten u door u te begeleiden gedurende de gehele uitvoering

STAP 5

Uitvoering & Oplevering

Tijdens de gehele uitvoering, regelen wij alles voor u. Geen stress & zorgen.

STAP 6

Ons stappenplan voor uw tuinontwerp op maat

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, plannen we een kennismakingsgesprek bij u in. Tijdens deze afspraak inventariseren we uw wensen en eisen voor uw tuindesign. Dit is de belangrijkste stap in het proces om uw droomtuin op maat te realiseren.

Tijdens de kennismaking en de daaropvolgende samenwerking doorlopen wij de volgende stappen:

  1. We beginnen met een persoonlijke kennismaking, waarin wij meer vertellen over ons bedrijf en natuurlijk ook graag meer horen over u en uw tuinwensen.

  2. Na de persoonlijke kennismaking gaan we dieper in op uw persoonlijke wensen en op alle elementen die nodig zijn voor uw nieuwe tuin. Dit doen we aan de hand van onze uitgebreide checklist, waarin we alle onderdelen van het tuinontwerp gestructureerd doornemen. De uitkomst hiervan vormt de perfecte basis voor de volgende stap in het ontwerpen van uw droomtuin.

  3. Vervolgens voeren we een uitgebreide meting van uw perceel uit. Hierbij nemen wij ook de woning, andere vaste gebouwen en de omgeving mee. Ook houden we rekening met de ligging van de tuin ten opzichte van de zon.

  4. Met al deze input gaan wij aan de slag om een passend tuinontwerp voor u te maken.

  5. Wanneer het concept-ontwerp af is, bespreken wij dit met u. Het presenteren hiervan doen wij bij voorkeur bij u thuis, want dit geeft een beter beeld van het ontwerp van de tuin. De ervaring leert dat door onze grondige werkwijze weinig tot geen aanpassingen van het concept nodig zijn. Maar mocht u toch wijzigingen wensen, dan passen wij die uiteraard toe.

  6. Wij maken het definitieve ontwerp voor uw buitenruimte en leveren dit bij u aan. Hierna start de realisatie van uw droomtuin!

Bekijk ons projectoverzicht voor inspiratie. Hier ziet u hoe we in eerdere projecten verschillende stijlen en elementen combineerden tot prachtige en functionele tuinen.

Kennis maken

Bent u op zoek naar een partner die u kan ontzorgen voor uw gehele tuin- of buitenproject? Vanuit Maatwerk Buitenspecialisteren ontzorgen wij u van het ontwerp tot en met de realisatie.

Vrijblijvend kennis maken onder het genot van een heerlijke kop koffie? Laat het ons weten!