Ervaringen van onze opdrachtgevers

Familie van Dijk

"Specialisten in het realiseren van een geweldig plan voor onze tuin. Perfecte begeleiding van ontwerp tot realisatie."

Groetjes Tim & Julia uit Amsterdam

"Perfect ontwerp van onze tuin. Fijne inrichting van diverse voorzieningen. Wij zijn er erg blij mee."

Familie Boeve

"Wij zijn erg blij met jullie diensten. Met jullie enorme kennis en ontzorging in alle mogelijkheden hebben we een prachtige aankleding om onze woning."

Groeten uit Arnhem - Fam. Oosterberg

"Jullie zijn de sleutel voor een goed lopende aanleg. Ontzorging van A tot Z. Top wat jullie hebben gepresenteerd. Wij genieten elke dag!"

Aleides en Alleta van Grootheest - Barneveld

"Maatwerk Buitenspecialisten hebben bij ons de tuin verzorgd. Het bestaande moest er volledig uit, en vervolgens opnieuw aangelegd worden. Vanaf het eerste gesprek waren we enthousiast. Het ontwerp was prachtig en mede door de deskundige aanleg het eind resultaat ook. Op alle vlakken erg tevreden, ontwerp was origineel en aansluitend op onze style. Vaktechnisch advies was erg goed. Uitvoering was erg netjes. Ook werd er schoon gewerkt, wat zeker onderscheidend is. Erg tevreden, vooral dat we volledig ontzorgd waren. Nogmaals dank voor jullie vakwerk!"

Kennis maken

Bent u op zoek naar een partner die u kan ontzorgen voor uw gehele tuin- of buitenproject? Vanuit Maatwerk Buitenspecialisteren ontzorgen wij u van het ontwerp tot en met de realisatie.

Vrijblijvend kennis maken onder het genot van een heerlijke kop koffie? Laat het ons weten!