Ontwerp uw tuin samen met onze ontwerpers!

Wilt u uw tuin graag aanpakken? Of heeft u veel ideeën voor uw tuin maar geen idee waar te beginnen? Dat is de reden waarom wij onze schetsservice aanbieden. Bij u op locatie maken we samen een schets hoe uw tuin eruit moet komen te zien.

Als u nog niet toe bent aan het volledige tuinontwerp traject van Maatwerk kunnen wij u toch van dienst zijn. Waar wij met een totaal plan altijd beginnen met een schets kunnen wij dit ook voor u aan huis doen. Door samen met onze specialist een schets tuinontwerp te maken zorgen we dat er een goed en gedegen basis ontstaat voor de aanleg van uw tuin.

Bij de schets service doorlopen wij de volgende stappen:

  1. Nadat u contact opgenomen heeft plannen we samen een afspraak bij u aan huis.
  2. We beginnen de schets service met kennismaking en het verzamelen van uw tuinwensen.
  3. Nadat dit gedaan is gaan we met uw input schetsen. Gaandeweg het schetsen komen al uw wensen aan bod.
  4. Uw tuinschets is klaar! Wij geven u dan ook een materialenvoorstel mee. Zo vormt de tuinschets een goede basis voor het aanleggen van uw tuin.
  5. Dit alles verzorgen wij voor €325 ,-.

Nadat er een afspraak is gemaakt sturen we u ook de nodige informatie toe en vragen we om een aantal gegevens. Zo kunnen wij ons van te voren goed voorbereiden. Nadat wij samen met u een schets gemaakt hebben is deze volledig in uw bezit.

Bekijk ons projectoverzicht voor inspiratie. Hier ziet u hoe we in eerdere projecten verschillende stijlen en elementen combineerden tot prachtige en functionele tuinen.

Wilt u na het gemaakte schetsontwerp toch gaan voor een totaalplan? Dan verrekenen we het totale bedrag van de schetsservice met de kosten van het totaalplan.

Benieuwd wanneer wij bij u langs kunnen komen? Neem dan contact op via de onderstaande button!