Blogs

Werkwijze van Maatwerk Buitenspecialisten

De Werkwijze van Maatwerk Buitenspecialisten: In 6 Stappen naar Uw Droomtuin. Bij Maatwerk Buitenspecialisten geloven we dat elke tuin een uniek en persoonlijk project is. Daarom hebben we een gestructureerde werkwijze ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw tuinontwerp en -aanleg vlekkeloos verloopt en volledig voldoet aan uw verwachtingen. In deze blog nemen we u mee door onze werkwijze, die verdeeld is in zes overzichtelijke stappen.

De reden om voor Maatwerk Buitenspecialisten te kiezen!

Een tijdje geleden is Gert geïnterviewd door de Zeist Totaal. Daarin vertelde hij waar wij als Maatwerk Buitenspecialisten goed in zijn. Benieuwd geworden? Lees hieronder het hele interview. Bij de realisatie van een compleet nieuwe tuin staat de ontwerpfase meestal los van de coördinatie en de uiteindelijke aanleg van de tuin. Maatwerk Buitenspecialisten pakt dit anders aan. ‘Wij ontwerpen niet alleen uw droomtuin, wij coördineren ook het hele project én wij zorgen ervoor dat de tuin vakkundig wordt aangelegd. Alles onder één dak en met maar één contactpersoon!’, zegt Gert de Jong.

Inspiratie voor een fijne tuininrichting

Tuininrichting door een ontwerper is een geweldige manier om het maximale uit uw buitenruimte te halen. Een professioneel ontwerper transformeert uw tuin tot een prachtige plek, die precies aansluit bij uw levensstijl en persoonlijke smaak.

Met welke tuinarchitect kosten moet u rekening houden?

Wat zal een tuinarchitect kosten? Dat vraagt u zich misschien af als u van plan bent om een tuinarchitect in te huren. Een tuinontwerp en de realisatie hiervan kunnen een flinke investering zijn. Het is dan ook prettig om een goed beeld te hebben van de kosten die hiermee gepaard gaan, voordat u begint met het plannen van de nieuwe tuin.

Tuinarchitectuur: alles over het werk van de tuinarchitect

Tuinarchitectuur is het vak dat wordt uitgeoefend door een tuinarchitect. Een tuinarchitect, of een landschapsarchitect, is een professioneel ontwerper en planner van buitenruimtes, zoals tuinen en parken. Tuinarchitecten werken vaak met een breed scala aan klanten, van particulieren en bedrijven tot gemeenten en andere organisaties.

Kennis maken

Bent u op zoek naar een partner die u kan ontzorgen voor uw gehele tuin- of buitenproject? Vanuit Maatwerk Buitenspecialisteren ontzorgen wij u van het ontwerp tot en met de realisatie.

Vrijblijvend kennis maken onder het genot van een heerlijke kop koffie? Laat het ons weten!