Luxe Wellness Tuin in Veenendaal: Een samenwerking voor een perfecte buitenruimte

Bij Maatwerk Buitenspecialisten realiseren we alle elementen van de tuin onder één partij. We hebben onlangs een schitterend project afgerond in Veenendaal: een luxe wellness tuin die is ontworpen met oog voor detail en perfectie. Dit project omvat een inbouw zwembad in tuin met een elegant poolhouse. In deze blog delen we de belangrijke details van dit bijzondere project, van het ontwerp tot de uiteindelijke realisatie.

Complete wellnes stuin

Het proces begon met een grondig tuinplan. Samen met de klant hebben we de tuinwensen en behoeften op een efficiënte wijze in kaart gebracht om een luxe wellness tuin te creëren. Eigenlijk een strakke tuin met zwembad. Tijdens deze fase zijn er gedetailleerde technische tekeningen gemaakt, waaronder een indeling voor de zwembadverlichting, en de overige tuinverlichting. De zwembad techniek hebben we in een aparte geïsoleerde ruimte ingedeeld in de tuinkamer. Wilt u een tuinkamer laten bouwen dan is het belangrijk dat de positie van tuinkamer exact goed is ingedeeld ten opzichte van bijvoorbeeld de ligging van de zon en positie zwembad. Ook de indeling van de tuinkamer speelt een grote rol. Naast het loungegedeelte is de jacuzzi geplaatst. Vanuit de jacuzzi in tuin is er een prachtig uitzicht over een strak gazon. De toevoeging van fris groene meerstammige steeneiken en de wuivende siergrassen geven een oase van rust.

Zonder vakkennis geen kwaliteit

Om een complete wellnes tuin te realiseren is kennis van ontwerpen en belijning essentieel. In dit project hebben we goed gekeken naar zichtlijnen en lengte assen in het ontwerp. Dit geeft een prachtig diepte effect vanuit de tuinkamer als de woning. Het realiseren van alle technische voorzieningen, beplanting, bomen en bebouwing vereist ervaring en kennis.

De kracht van Maatwerk Buitenspecialisten

Buitenspecialisten levert vakmanschap en precisie met complete ontzorging van het realiseren van tuinen, zwembaden en tuinkamers onder één partij. Het samenvoegen van specialisten en de juiste coördinatie hier van geeft een volledige ontzorging naar onze opdrachtgevers.

Bent u geïnteresseerd in het realiseren van een aanleg, contact met ons en ontdek hoe wij samen met onze specialisten uw droomtuin kunnen realiseren!

Wilt u meer van dit project zien? Bekijk het project dan in het lookbook!

Kennis maken

Bent u op zoek naar een partner die u kan ontzorgen voor uw gehele tuin- of buitenproject? Vanuit Maatwerk Buitenspecialisteren ontzorgen wij u van het ontwerp tot en met de realisatie.

Vrijblijvend kennis maken onder het genot van een heerlijke kop koffie? Laat het ons weten!